Bericht voor alle Dinto scheidsrechters!!

Lees dit allemaal goed

Gepubliceerd:

Hallo allemaal,

Hopelijk hebben jullie een lekker zomerperiode gehad.


Het schema met de scheidsrechters indeling is weer gemaakt.

Wederom met de grootste zorgvuldigheid, rekening houdend met jullie thuis- en uitwedstrijden, reeds bekende wedstrijdwijzigingen en eventueel doorgegeven wensen en bekendheden.

En rekening houdend (daar waar mogelijk) met het niveau van de wedstrijd / leeftijd en ervaring van de betreffende scheidsrechter.

Mochten er toch onvolkomenheden in staan, dan verneem ik het graag zo snel mogelijk van jullie.

 

LET OP nr 1:
Persoonlijke verhinderingen dient diegene zelf (binnen het team en anders bij de andere teams) zelf op te lossen.

Hier ga ik geen vervanging voor zoeken / regelen.

 

LET OP nr 2:

In het schema staan in het blauw diegene die a.s.a.p. de spelregel cursus moeten maken.

In het schema staan in het groen diegenen die de vaardigheidstraining nog moeten doen (ik ben bezig om dit tussen eind september en begin november te regelen) 

--> de vaardigheidstraining is benodigd omdat het niveau van Dinto te hoog is om met alleen een spelregel cursus te mogen fluiten 

--> in beide gevallen: als er zonder gefloten wordt ontvangt Dinto een boete.

--> ik zal er per team nog een app over sturen

 

LET OP nr 3:

H1 staat deels voor hun eigen wedstrijd ingedeeld. Dan moeten ze toch al naar de hal en hopelijk is de drempel om te fluiten dan een stuk lager. 😉

 

LET OP nr 4:

In het bestuur is er naar een maatregel gezocht om het niet op komen dagen van scheidsrechters bij een wedstrijd zo klein mogelijk te houden, hopelijk te stoppen. Hieronder staat dit verwoord:

 

Tip voor de aanvoerder (mv) en/of de coach van het team dat gefloten moet worden:

een paar dagen voor de wedstrijd contact opnemen (telefonisch/Whatsapp) met de betreffende scheidsrechter. Dan is er in ieder geval al contact over de wedstrijd.


 

Een boete in rekening brengen als de scheidsrechter niet op komt dagen. Het voorstel is een bedrag van € 25,00 met ingang van het nieuwe seizoen. Dit wordt bij deze aan het begin van het seizoen bij het verstrekken van het fluitschema gecommuniceerd.

 

Het bestuur maakt binnenkort een verenigingsmail waarin wordt gewezen op de verantwoording/verplichting om te fluiten en waarin wordt verzocht om aan het bestuur te melden als een scheidrechter niet op komt dagen. Het bestuur gaat dan contact opnemen met het lid die zijn fluit verplichting niet nakomt.

 

 

Ik hoop van ganse harte dat het voor de spelende teams niet zal voorkomen en dat ieder wedstijd voorzien zal zijn van een scheidsrechter. 

Kan ik ook thuis blijven... 😉

 

Tot slot:

Een heel goed, sportief, succesvol, leuk en gezellig seizoen gewenst.

Groetjes Inge


Inge Nannes

Scheidsrechters coördinator Dinto

06 - 549 112 87