Heel Dinto gaat op de foto

Gepubliceerd:

Sportplaatjes Dinto en Vios

 

Samen met AH gaan Dinto en VIOS een nieuw plaatjesboek maken, waarin elke speler/speelster zijn/haar eigen plaatje krijgt. Beide verenigingen samen in 1 boek. De plaatjes kun je sparen via de actie van AH. Alle spelers en speelsters van Dinto gaan om dit te bereiken in het weekend van 9 en 10 september op de foto. Iedereen gaat individueel en met het team in wedstrijdtenue op de foto in de sporthal.

 

Wat moet je doen?

Noteer de datum en tijd van de fotosessie in de agenda.

Laat je ouders het toestemmingsformulier tekenen.

Kom op tijd bij de fotosessie in de sporthal met het getekende formulier.

 

 

Datum en tijd van de fotosessie

In het overzicht hieronder staat aangegeven wanneer welk team op de foto gaat in de sporthal. Noteer deze tijd goed in de agenda. De CMV-teams zullen op zaterdag op de foto gaan. Alle overige teams zijn ingepland op zondag bij het Fons Goudsblom Toernooi.

 

Toestemmingsformulier

Om mee te kunnen doen aan deze actie, moet iedereen een toestemmingsformulier (laten) tekenen voor het gebruik van de foto’s die gemaakt worden. Ben je al 18 dan kun je zelf tekenen. Alle anderen laten een ouder tekenen. Zonder deze toestemming zal je foto niet in het boek opgenomen worden. Dus zorg ervoor dat het formulier goed ingevuld en ondertekend wordt.

 

Zorg dat je er bent

Zoals op de planning te zien is, gaan er heel veel teams en spelers op de foto. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. En zorg er met elkaar voor dat het hele team aanwezig is. Het is zonde als er iemand op de teamfoto mist. Het gaat om de nieuwe teamindeling zoals die op de site van Dinto staat.

 

De CMV teams zullen in de sporthal de kledingtas voor dit seizoen ontvangen, waarmee ze ook op de foto gaan voor deze actie. Zorg er met elkaar voor dat er in ieder geval 1 ouder aanwezig is per team om de tas in ontvangst te nemen.

 

Download hier de formulieren

- Heel Dinto gaat op de foto

- Toestemmingsformulier individu

- Toestemmingsformulier Oudervoogd

- Speelschema - Fons Goudsblom Toernooi zondag 10 september 2023